News Flash:

Andreea Tonciu a dat cartile pe fata in direct, la emisiunea lui Maruta. ”Mama minte cel mai mult!”

11 Noiembrie 2021
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea Tonciu

Andreea Tonciu nu are nevoie de prea multe prezentari. Vedeta a fost mereu o prezenta constanta in cadrul unora dintre cele mai vizionate emisiuni. De cand a terminat cu proiectul celor de la Kanal D, Tonciu a inceput sa isi faca aparitia pe la mai multe posturi tv, spre bucuria fanilor. Andreea este recunoscuta pentru sinceritatea de care da dovada si nu de putine ori a spus lucrurilor pe nume, fara sa-i pese de consecinte.

Andreea Tonciu este o prezenta savuroasa oriunde s-ar duce. De data asta, bruneta a mers la Maruta in emisiune, dar nu singura, ci insotita de mama ei. Cele doua se inteleg de minune si, chiar daca Andreea este uneori mult prea expansiva si excentrica, mama acesteia stie cum sa o tempereze. Andreea si mama ei au creat adevarate subiecte de dezbatut in emisiunea lui Maruta.

Cele doua nu au venit degeaba, ci au fost supuse unui joc foarte celebru. Maruta a stiut cum sa aleaga participantii la acest joc, avand in vedere ca Andreea debordeaza mereu de sinceritate. Atat Andreea, cat si mama ei au trebuit sa participe la ”Testul Adevarului”. Jocul i-a venit manusa Andreei, mai ales ca ea nu se fereste niciodata de adevar, fie ca este vorba de un joc, fie ca este realitate.

Intrebate la un moment dat care dintre ele minte cel mai mult, Andreea nu a stat prea mult pe ganduri si a nominalizat-o pe mama ei. Bruneta a specificat ca nu a mintit-o voit sau ca sa ii ascunda lucruri importante, ci a mintit pentru a o proteja tot pe ea. Cele mai multe minciuni au fost legate de fiica Andreei, Rebeca. Daca aceasta se simtea vreodata rau, iar Andreea nu era acasa cu ea, mama acesteia prefera sa o scuteasca de griji.

”Pana la un an si opt luni fiica mea statea mama cu ea,  cand venea seara, ma imbracam frumos ca sa plec cu sotul. Cand se enerva mama pe mine, zicea ca gata, nu mai stau, nu mai fac. Acum mama se roaga de mine sa ii dau nepoata.

Eu nu am spalat copilul pana la 6 -7 luni, imi era frica sa nu ii rup ceva. Nu mai fac copii. Unul si bun. Sunt batrana, am 35 de ani, cand sa fac, la 40?”, a mai spus Andreea Tonciu in emisiune La Maruta.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009081 (s)