News Flash:

Ultimele cuvinte ale lui Petrica Mitu Stoian de pe patul de spital. ”Uite, sora, cum am ajuns!”

11 Noiembrie 2021
695 Vizualizari | 0 Comentarii
Petrica Mitu Stoian

Moartea lui Petrica Mitu Stoian a lasat in urma multe necunoscute, de la cui va ramane averea?, de ce a ajuns in starea aia?, a gesit medicul doza tratamentului? si multe altele. Dupa inmormantarea acestuia s-au iscat multe scandaluri, unele dintre ele chiar intre impresar si colegii de breasla. Totusi, familia acestuia a vrut sa respecte memoria lui si nu s-a implicat activ in astfel de polemici. 

Petrica Mitu Stoian a murit cand nimeni nu se astepta. Artistul a filmat acum cateva zile o emisiune si nu parea a fi atat de grav. Starea lui de sanatate s-a agravat rapid, iar finalul a fost inevitabil. Acum, dupa moartea lui Petrica Mitu Stoian, apropiatii se intreaba ce se va intampla cu averea lui. Interpretul nu avea copii si de mai multi ani era si divortat. Prima persoana care a fost intrebata despre averea solistului a fost Constantin Enceanu. Prietenul lui Petrica Mitu Stoian a spus ca nu stie nimic despre acest subiect si nici nu i se pare important acum. 

In timp ce multi dezbat subiectul legat de testament, sora interpretului este devastata de pierderea fratelui ei si nu poate uita ultimele sale cuvinte pe care le-a rostit pe patul de spital. 

”Cu mine a vorbit, am stat doua ore cu el acolo la cardiologie, doua ore si ceva am stat acolo cu el. M-au lasat sa stau cu el, l-am ajutat. Ii spuneam hai nu te lasa, hai ca esti puternic. Imi zicea <<uite sora-mea cum am ajuns, in ce hal>>”, a spus sora lui Petrica Matu Stoian la Antena 3.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1133 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004903 (s)