News Flash:

Reghe si iubita sa au aflat sexul bebelusului. Copilul lor se va naste in luna martie

11 Noiembrie 2021
578 Vizualizari | 0 Comentarii
Reghe

Laurentiu Reghecampf este in culmea fericirii. Acesta va deveni din nou tatic la inceputul anului viitor. Reghe si iubita lui Corina vor deveni parinti pentru prima data in formula asta si deja au aflat sexul bebelusului.

Acum cateva saptamani, inevitabilul s-a produs in familia Reghecampf. Desi la inceput divortul parea doar o speculatie, acum se pare ca lucrurile sunt din ce in ce mai serioase, iar cel care a facut primul pas a fost chiar Reghe. Aceasta a decis sa puna capat oficial relatiei cu Anamaria pentru ca situatia deja s-a complicat, iar iubita lui este insarcinata.

Cine ar fi crezut ca Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan, unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz-ul din showbiz-ul de la noi vor ajunge la cearta, cu atat mai mult la un divort. Primele semne au inceput cu cateva luni in urma, dar atunci Anamaria Prodan declara ca Reghe este barbatul ideal si cel mai bun sot.

Acum, ca lucrurile s-au mai complicat si iubita lui Reghe este deja insarcinata si ii va darui acestuia un copil, Laurentiu a decis ca cel mai fair este sa divorteze de Anamaria.  Laurentiu Reghecampf avea de mai mult timp o relatie cu mai tanara Corina Bilcon. Cei doi s-au cunoscut in Dubai, iar de atunci lucrurile au evoluat, astfel ca tanara s-a mutat deja cu Reghe si este si insarcinata. 

Corina a mers intre timp la ecograf si, conform surselor citate de cancan.ro, sunt peste 80% sanse ca Reghe sa devina tata de baiat. Momentan, niciunul dintre viitori parinti nu au facut vreo declaratie.


cancan ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1435 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006495 (s)