News Flash:

Bianca Dragusanu, facuta praf in online. Fanii o acuza ca nu are haine originale si ca da banii pe fake-uri

12 Noiembrie 2021
374 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a ajuns din nou in gura fanilor. De data asta, cei din online nu mai au de gand sa o ierte si au taxat-o grav de tot din cauza hainelor pe care le poarta. Un internaut sustine ca aceasta nu arunca cu banii pe haine, asa cum vrea sa para. Din contra, utilizatorul de pe TikTok sustine ca Bianca are haine fake pe care si le cumpara din Turcia sau din China. 

Bianca Dragusanu este acuzata de un utililizator de pe TikTok ca poarta haine fake. Mai mult, acesta sustine ca Bianca nu arunca banii pe haine, ci doar vrea sa pastreze o aparenta. Acesta este de parere ca Dragusanu este o clienta fidela a pietelor din China sau Turcia. Bianca Dragusanu a reactionat imediat si a vrut sa le inchida gura tuturor. Blondina a postat pe contul ei de Instagram dovada: facturile comenzilor. Din nefericire pentru ea, fanii s-au activat imediat si si-au dat seama ca majoritatea produselor au fost returnate.


„Eu am carte de munca de la 18 ani, eu fac bani singura. Eu sunt genul de femeie care nu a depins niciodata material de alta persoana. La nivelul la care castig eu acum e normal sa am in jur doar oameni de succes. Eu, Bianca Dragusanu am foarte multe contracte de imagine, am afacerea mea de mai bine de 12 ani cu rochii de mirese, am o afacere cu blanuri si costume de fitness de 6 ani. De 4 ani am contract cu extensii de par, de un an am contract cu aur si diamante, de doi ani cu o casa de pariuri etc. Eu nu castig bani neaparat pentru ca sunt frumoasa. Eu castig bani pentru ca sunt desteapta. De femei frumoase e plina tara, diferenta o face creierul.”, a declarat Bianca Dragusanu in cadrul emisiunii ”La Maruta”. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1227 (s) | 43 queries | Mysql time :0.012432 (s)