News Flash:

Dani Mocanu a primit raspuns din partea Aneimaria Prodan. Cum a reactionat impresara cand a ascultat maneaua despre ea?

11 Noiembrie 2021
579 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Dani Mocanu nu a glumit nicio secunda atunci cand a spus ca are sentimente pentru Anamaria Prodan. Manelistul afirma peste tot ca va fi mereu alaturi de Anamaria si sa nu isi faca griji pentru ca nu va ramane niciodata singura. Ca sa le arate tuturor cat de serios este in declaratii, Mocanu a compus si o manea. Evident, nu a mai surprins pe nimeni faptul ca a ajuns locul unul pe Youtube.

Dani Mocanu este unul dintre cei mai cunoscuti manelisti de la noi. Desi a ”amenintat” de multe ori ca se retrage si ca urmeaza calea manastirii, Mocanu nu a putut sta prea mult departe de celebritate. Si este de inteles, avand in vedere ca din Youtube si nu numai ii vin cei mai multi bani. Piesele lui aduna milioane de vizualizari in cateva ore si bat orice record la aceasta categorie. Pentru unii poate parea ca Dani Mocanu lanseaza piese din obisnuinta, dar nu. Manelistul are mereu cate o strategie pentru succes garantat si se pare ca Anamaria Prodan a mirosit-o.

Anamaria Prodan este in atentia tuturor dupa ce a divortat de Laurentiu Reghecampf. Nu este zi fara ca aceasta sa nu fie subiectul presei. Acum, dupa atatea zile de la lansarea manelei pentru ea, Anamaria a decis sa reactioneze. Impresara a auzit in stanga si-n dreapta ca Dani Mocanu a compus o piesa pentru ea si ca este pe locul 1 in Trendingul romanesc. Anamaria a recunoscut ca nu cunoaste prea bine toata speta, dar l-a intrebat pe fiul ei, Bebeto, care este treaba cu acest Dani Mocanu.

”Chiar l-am intrebat pe Bebe cine este, cate vizualizari are. Si mi-a zis Bebe ca este de departe numarul unu din Romania. Bravo lui! O zic clar, totusi, ceea ce face este business, dar lumea nu intelege. Dani Mocanu face declaratii Anamariei Prodan? NU! El isi face business-ul si castiga milioane! Trebuie sa imi dea 10% ca sunt manager! Iar eu il felicit si ii doresc la mai mare!”, a spus Anamaria Prodan pentru fanatik.ro.


fanatik ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1331 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006898 (s)