News Flash:

Dupa 7 luni, lumea inca il face praf pe Dorian Popa din cauza aparitiei in podcast la Maruta

11 Noiembrie 2021
681 Vizualizari | 0 Comentarii
Dorian Popa

Dorian Popa este o prezenta efervescenta, indiferent de locul in care se afla. Vloggerul face senzatie si emana energie pozitiva peste tot, iar asta poate fi deranjant pentru unii. Dorian este obisnuit cu hate ul din online, ba chiar dupa atata timp a ajuns sa fie deja imun. Totusi exista oameni care cu asta se ocupa si, la mai bine de 7 luni de la difuzarea podcastului lui Maruta cu Dorian, inca mai sunt voci care il blameaza pentru stilul lui excentric.

Dorian Popa nu a fost si, probabil, nu va fi niciodata un introvertit si un supus al normelor sociale, in ideea in care nu deranjeaza pe nimeni. Cei care il urmaresc de mai multa vreme stiu ca acesta are o un caracter expansiv si nu se fereste sa il arate la orice ora din zi si din noapte. In timp ce fanii se molipsesc cu voie buna de la Dorian, la polul opus, se afla oamenii care il pun la zid si care il critica pentru exemplul pe care il da noii generatii.

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca Dorian este urmarit de milioane de fani, iar majoritatea dintre ei au varste fragede. Tocmai de aici a pornit si polemica din online. Mai multi oameni s-au revoltat la clipul lui Maruta pe motiv ca Dorian putea macar sa poarte un tricou pe el. Comentariile au venit atat din partea oamenilor care il urmaresc pe Maruta, cat si din partea celor care activeaza in domeniul media de ani de zile. 

„Da, eu ma bucur pentru om ca face bani, dar nu poti sa nu zambesti asa un pic amar. Omul face intr-o luna cat am strans noi in doi ani jumatate cu un proiect independent care functioneaza din donatii. In doi ani jumate am facut 60.000 de euro”

„Ce n-a spus Dorian Popa, si e foarte important, e cum face acesti bani. Aici e diferenta dintre calitate si divertisment. Esti un brand si vii la mine sa facem un proiect publicitar, iar eu o sa iti zic ca il marcam ca asa e corect. Apoi se duce si la un influencer care accepta sa puna reclama astfel incat sa para ca e de la el. La cine crezi ca se duce brandul?”, au fost doar cateva dintre reactii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006426 (s)