News Flash:

Raoul, artistul care canta alaturi de Mirabela Dauer a fost condamnat la doi ani de inchisoare

11 Noiembrie 2021
1089 Vizualizari | 0 Comentarii
Raoul

Aproape ca nu exista persoana care sa nu cunoasca formula Raoul-Mirabela Dauer. Cei doi artisti au umplut de fiecare data salile de spectacol, iar fanii le stiau pe dinafara toate piesele. Din pacate, artistii nu mai activeaza in aceeasi formula si, in timp ce Mirabela sta departe de probleme si de lumea agitata a mondenului, Raoul o gafeaza din ce in ce mai rau.

Raoul se pare ca a facut un obicei din a primi sanctiuni din partea autoritatilor. Artistul a fost sanctionat cu doi ani de inchisoare cu suspendare si cu patru luni de munca in folosul comunitatii, toate pentru ca a fost prins in trafic, desi avea permisul suspendat. Raoul nu se afla la prima abatere de acest gen, dar se pare ca nu a luat in serios nimic din cele aplicate de catre autoritati. Anul trecut, acesta a mai primit un an si sase luni de inchisoare, la care s-a adaugat si o amenda de 20.000 de lei. Si atunci, la fel ca si cum, Raoul a decis sa ignore sanctiunile si recomandarile autoritatilor.

Raoul a fost la un pas de a primi cei doi ani de inchisoare cu executare pentru ca nu era la prima abatere, dar cei de la Judecatoria Cluj-Napoca au respins vehement aceasta varianta. Acum, artistul si-a recunoscut greseala, dar, din pacate, nu mai poate face nimic sa schimbe cursul lucrurilor. Colegul Mirabelei nu a facut decat sa dea dreptate autoritatilor si si-a promis ca pe viitor va tine mult mai mult cont de sfaturile acestora. 

„Am avut permisul suspendat, iar eu, recunosc, am continuat să conduc. Când mă oprea poliţia, explicam că nu am permisul la mine, iar ei, fiindcă mă recunoşteau, mă lăsau să plec. Însă, când ajungeau la bază şi mă verificau, constatau că aveam permisul suspendat. Aşa că îmi făceau dosar penal, iar eu nici măcar nu ştiam. Mai mult, toate citaţiile erau transmise la o adresă la care eu nu mai locuiesc de ani de zile. Avocatul meu a făcut muncă de detectiv, ca să găsească toate dosarele penale pe care le aveam, fiindcă eu nu fusesem anunţat de existenţa lor. Am făcut şi muncă în folosul comunităţii, am plătit şi amenzi de zeci de mii de lei. După condamnare, am permisul anulat, aşa că trebuie să dau din nou examen pentru obţinerea lui.” a declarat mai demult Raoul pentru SpyNews. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005019 (s)