News Flash:

Anamaria Prodan il acuza pe Laurentiu Reghecampf ca a imprumutat bani de la Ionela Prodan. „Il punea sa semneze cu martori”

22 Februarie 2022
492 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan este mai acida ca niciodata, mai ales ca acum, sotul ei a iesit pentru prima data in public cu varianta lui de poveste. Laurentiu a promis de la inceput ca va fi discret si ca o va respecta pe Anamaria Prodan, indiferent de ce a spus ea despre el. Laurentiu a subliniat din prima secunda ca in familia lui, el a fost cel care a castigat cei mai multi bani si ca niciodata nu s-a pus problema ca ar fi imprumutat bani de la Ionela Prodan.

Afirmatiile facute de Laurentiu au ajuns si la urechile Aneimaria care tine neaparat sa il contrazica. Anamaria Prodan il acuza pe Laurentiu Reghecampf ca ar fi luat bani cu imprumut de la Ionela Prodan. Ba mai mult, aceasta a declarat ca mama sa il punea pe antrenor sa semneze atunci cand ii oferea sumele.

„Cand am gasit dosarul era sa fac infarct. Eu n-am stiut. Deci, jumatate din acesti bani. El se ducea si mama il punea sa semneze cu martori ca a luat acesti bani. Imi spunea: ‘Mama, tu nu poti sa decazi., a spus Anamaria la Acces Direct.

Ba mai mult decat atat, Ionela Prodan l-ar fi sfatuit pe Reghe in privinta alegerilor sale. Sexy impresara sustine ca interpreta cunostea aventurile fostului sau ginere, motiv pentru care il invata cum sa gestioneze situatiile in care era pus.

„L-a iertat de nenumarate ori, cand stia cu ce nenorocite de femei umbla si il invata ca pe propriul copil cum sa nu dea prilej discutiilor de genul ‘Reghecampf e gasca orasului, ‘Reghecampf e platitor, ‘Reghecampf pleaca cu prostituate. Noi ne-am chinuit teribil. Reghecampf nu mai are bani de foarte multi ani.', a mai spus ea.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005728 (s)