News Flash:

Gigi Becali, atac dur la adresa Aneimaria Prodan. „Spunea ca ma uit la ea. N-am iubit-o”

22 Februarie 2022
513 Vizualizari | 0 Comentarii
Gigi Becali

Asa cum era de asteptat, dupa podcastul cu Laurentiu Reghecampf, scandalul dintre el si Anamaria Prodan a capatat o alta dimensiune. Anamaria a iesit si ea la atac cu anumite replici si, asa cum era de asteptat, s-a aparat cu propria ei versiune de poveste.

In podcastul lui Catalin Maruta, Laurentiu Reghecampf a profitat de ocazie si a lamurit orice acuzatie sau afirmatie pe care Anamaria le-a facut, de-a lungul timpului, la adresa lui. Printre cele legate de banii lui, dar si de infidelitate, Anamaria a spus de multe ori ca ea a fost cea care l-a ajutat pe Reghecampf sa aiba cariera fulminanta de acum si ca ea a fost cea care l-a ajutat sa intre in contact cu echipa Steaua. Fiind pe primul loc in Trending, materialul a ajuns si la urechile lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a vrut sa lamureasca aceste acuzatii si a facut primele declaratii despre acest subiect.

„Anamaria stie sa se bage pe sub pielea oamenilor. Dar ea strica. Calca vreodata la mine la palat? Radeam, glumeam. Zicea ca ma uitam la ea. Putea sa fie si Brigitte Bardot. Nu am iubit-o!
Iubesc numai femei care sunt cu Hristos, calugarite, dar nu orice femeie. Numai care ma impartasesc cu ea in Hristos. O simpatizam doar, dar ea a stricat tot! Nu a avut niciun fel de aport, pentru ca pe Reghe voiam sa il iau eu”,
a declarat Gigi Becali in intr-o emisiune TV.

Momentan, Anamaria Prodan nu a comentat afirmatiile lui Gigi Becali, dar sigur o va face in curand.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006197 (s)