News Flash:

Care sunt noile reguli de la „Chefi fara limite”. Show-ul este comparat cu „Asia Express”

21 Februarie 2022
389 Vizualizari | 0 Comentarii
Chefi fara Limite

Antena 1 da startul aventurii culinare din insulele grecesti. Chefi fara limite va aduce in fata telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu si chef Catalin Scarlatescu, locuri spectaculoase, retete traditionale, misiuni atent puse la punct, competitie si suspans. 
            Prima destinatie a sezonului este insula Chios, a cincea insula ca marime din Grecia. Atat concurentii, cat si chefii vor afla aici regulile acestui joc si ce au de facut in continuare. Primul episod vine si cu primele misiuni. Chefii trebuie sa isi imparta echipa in alte trei echipe de cate 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legata de bucatarie si de ingredientele specifice acestei zone, iar odata castigate, ele aduc avantaje importante in lupta pentru imunitate. Se va culege mastic, se vor gati smochinele si se va fragezi caracatita. De fiecare data, la una dintre aceste misiuni va participa si cate un chef, in incercarea de a-si duce echipa spre victorie. 
            Prima editie a fiecarei etape pune in joc imunitatea individuala. Chef-ul echipei care castiga proba de gatit are dreptul sa numeasca un concurent care scapa de o posibila eliminare in etapa respectiva. Tema de gatit este stabilita de fiecare data in aceasta prima proba a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecarei zone in care vor ajunge. O farfurie specifica locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gatita de chef-ul local va trebui reprodusa sau reinterpretata de fiecare echipa in proba pentru imunitatea individuala. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat in premiera si de catre telespectatori, pentru ca va fi disponibil intr-o sectiune special creata pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere saptamanala de preparate care contin ingrediente locale. 
          Metoda de jurizare este si ea surprinzatoare si cu siguranta va aduce multe emotii nu doar concurentilor, ci si celor aflati in fata micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cat sunt de motivati concurentii si cine porneste cu dreptul in noua aventura culinara, telespectatorii vor afla in aceasta seara, de la ora 20.30, la Antena 1. Emisiunea va putea fi urmarita in fiecare luni, marti si miercuri, de la 20:30, la Antena 1. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006616 (s)