News Flash:

Escrocul de pe Tinder are iubita. Cine e femeia care i-a furat mintile lui Shimon Hayut

22 Februarie 2022
370 Vizualizari | 0 Comentarii
Shimon Hayut

„Escrocul de pe Tinder” isi uimeste fanii din ce in ce mai mult. Daca pana acum avea eticheta de barbat profitor care cerea bani de la femei, de data asta, se pare ca Shimon este pe drumul cel bun. Barbatul este deja intr-o relatie si afirma ca lucrurile sunt cat se poate de serioase.

Shimon Hayut sau Simon Leviev cum se prezenta pe Tinder s-a cumintit. Sau, cel putin asta reiese din cel mai recent interviu al lui pentru publicatia Inside Edition. Barbatul nu se mai ascunde si a declarat, cu subiect si predicat ca este indragostit si ca are o relatie. Shimon se iubeste cu un model din Israel, Kate Konlin. Cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata, iar Kate i-a promis ca va fi alaturi de el in perioada aceasta, cand Shimon pregateste propriul show.


„Escrocul de pe Tinder” a cerut dreptul la replica dupa ce a fost lovit din toate partile cu acuzatii. Mai mult, acesta sustine ca nu a dus o viata de lux dupa ce a pacalit femeile de bani, ci dupa ce a investit in Bitcoin. 
Shimon Hayut are de gand sa isi prezinte propria varianta de adevar si are tot planul pus la cale. Israelianul vrea sa lanseze un podcast, vrea sa scrie o carte, dar si sa produca un show unde mai multe femei sa concureze pentru inima lui. Ajutorul de nadejde al lui Shimon este Gina Rodriquez, cunoscuta din filmele pentru adulti si actualul manager al companiei Gitoni. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008053 (s)