News Flash:

Celia, primele probleme dupa ce a devenit mamica. „Urmeaza o perioada foarte grea”

22 Februarie 2022
318 Vizualizari | 0 Comentarii
Celia

Celia traieste una dintre cele mai frumoase perioade din viata ei. Artista a devenit, de curand, mamica pentru a doua oara. Chiar daca initial n u avea emotii si nici nu isi facea griji datorita experientei cu primul copil, acum, Celia se confrunta cu primele probleme. Asa cum a promis deja, Celia isi tine fanii la curent cu tot ceea ce face.

Celia a avut o sarcina plina de probleme si, cand credea ca perioada grea s-a incheiat, se pare ca de abia de acum se confrunta cu dificultati.  La primul copil, emotiile au fost mult mai mari, dar acum, avand atata experienta in spate, de abia asteapta marele moment pentru a-si tine fetita in brate. Cu cateva saptamani inainte de a naste, Celia a avut parte numai de peritii cu sarcina. De parca nu erau suficiente grijile care vin la pachet cu o noua sarcina, Celia a mai fost infectata si cu varianta Omicron.

Acum, vedeta nu este in cea mai buna dispozitie, mai ales dupa ce se confruntat cu diverse stari de disconfort.

“Am nascut prin cezariana si acum urmeaza o alta etapa extrem de dificila. Cea a furiei laptelui. Ma doare foarte mult cand alaptez fetita. Dar imi doresc sa fac asta! Stiu cat de mult conteaza sa alaptezi si sunt motivata sa fac ce trebuie chiar si in ciuda chinului prin care trec acum. Am trecut si cu Angelo prin etapa asta, dar nu m-am lasat. Stiu ca imi va fi foarte greu pana se obisnuieste organismul. Sper ca durerile sa nu tina mai mult de o saptamana. Incerc sa ma tin tare si sunt sigura ca voi reusi”, a mai mentionat Celia.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1206 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006506 (s)