News Flash:

Ana Morodan, ipostaza cu care i-a uimit total pe fani. „Am zis ca-s mai nebuni ca mine”

22 Februarie 2022
396 Vizualizari | 0 Comentarii
Ana Morodan

Sambata, 26 februarie, de la ora 22:00, Antena Stars lanseaza cea mai noua productie a statiei, REAla by Ana Morodan, un reality show care isi propune sa urmareasca o zi obisnuita din viata mai putin obisnuita a Anei Morodan. Astfel, in fiecare sambata si duminica, de la ora 22:00, la Antena Stars, telespectatorii vor putea urmari peripetiile Anei Morodan, atat in timpul liber, cat si in mediul de business. 

“Cand cei de la Antena Stars mi-au spus ca vor sa produca un reality show despre viata mea REAla, am zis ca sunt mai nebuni ca mine! Camere non stop in jurul meu? Filmate toate crizele, dramoletele, isteriile, planurile, strategiile, barfele, intalnirile, dormitoarele? Dar, cu cat e mai exagerata propunerea si mai provocatoare ideea, cu atat mi-e imposibil sa spun nu! Asa ca, iata-ma, de pe 26 februarie, cu primul reality de online celebrity la TV, cu toate cartile pe masa (si alea de tarot) si paietele pe mine, un tur de forta absolut real prin viata mea de contesa autoproclamata si antreprenor workaholic. O sa fie imposibil sa mimez sau sa regizez, o sa spun tot, veti vedea business-ul de a fi Ana Morordan, oamenii, lumea mea si ma astept ca dupa primul sezon sa ajung ori la bal, ori la spital.  Va asigur ca oriunde o fi, nu va fi deloc banal. In concluzie, inca nu ati vazut nimic, dar veti vedea tot de pe 26 februarie, in fiecare sambata si duminica, de la 22:00, la Antena Stars. 

Celebritate, antreprenor si “contesa digitala”, Ana Morodan este unul dintre primele personaje care si-au construit marca personala in online, transformand-o apoi in locomotiva de imagine pentru business-urile ei. Fara prejudecati, scolita pentru avocatura si menita pentru moda si spectacol, aceasta si-a construit reputatia de a avea un punct de vedere mereu diferit si extravagant. , arata comunicatul de la Antena 1.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1295 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006026 (s)