News Flash:

Britney Spears, investitie de 15 milioane de dolari. Cum se razbuna artista dupa ce a fost sub tutela tatalui

22 Februarie 2022
372 Vizualizari | 0 Comentarii
Britney

Britney Spears a trait in cativa ani cat nu traiesc altii intr-o viata. Artista a trecut prin multe ups and downs, iar acum a decis ca este cel mai bine ca toate astea sa fie contorizate intr-o carte. Brit se pare ca se pricepe la negocieri si are putere de convingere pentru ca deja a batut palma cu una dintre cele mai mari edituri din State.


Britney Spears vrea sa dea lovitura anul aceasta, dar nu in muzica, ci in domeniul editorial. Da, chiar Britney Spears vrea sa faca asta, dupa ce a decis ca fanii ei merita sa stie tot ce s-a intamplat in viata ei in ultimii ani. Dupa ce a batut la mai multe usi, editura Simon & Schuster a fost de acord sa publice cartea artistei, mentionand ca „va fi cea mai tare carte dupa cea lansata de Michella Obama”. Tot sub umbrela acestei edituri a fost publicata si cartea lui Bill Clinton, in 2001, „My life”.


Britney Spears se bucura se libertatea de care nu a avut parte in ultimii 13 ani. La sfarsitul anului trecut, judecatoarea responsabila de caz a decis in favoarea cantaretei si a decis sa ii retraga lui Jamie Spears tutela asupra fiicei lui pe care o avea din 2008. Britney este libera acum sa isi administreze singura finantele si sa ia decizii in numele sau, asa ca a sarbatorit libertatea cu o serie de imagini. Artista nu s-a sfiit sa le arate celor care o urmaresc pe social media imagini necenzurate cu ea fara costum de baie. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1225 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005677 (s)