News Flash:

Speak si Stefania au tradat trust-ul Antena 1. Fanii i-au taxat imediat. „Trebuiau sa scoata banii pe vacanta”

22 Februarie 2022
429 Vizualizari | 0 Comentarii
Speak si Stefania

Speak si Stefania au descoperit popularitatea odata cu participarea la „Asia Express”. Cei doi au fost una dintre cele mai apreciate echipe si au fost la un pas de a pune mana pe premiu. Dupa terminarea emisiunii, Speak si Stefania au inceput sa cocheteze cu Antena 1 pe diverse proiecte, dar acum s-au mutat in gradina adversa, la PRO TV. 

Emisiunea se va vedea pe Voyo zilnic, de marti pana vineri, de la ora 20.00. 
Speak:

„Aventura, strigati ura! este un proiect care a inceput intr-un moment de plina relaxare pentru mine si Stefania. Noi am plecat la inceputul anului intr-o vacanta prelungita, o vacanta in care am vrut sa combinam, cum am stiut noi mai bine, aventura cu relaxarea.

Am documentat toate peripetiile prin care am trecut, de la ore petrecute in aeroport si testele COVID 19 pozitive, pana la timpul stat in izolare si asa a iesit un jurnal de calatorie autentic si plin de haz. Garantez ca va veti distra cu noi si nu doar atat, veti vedea peisaje de vis si detalii despre culturile zonelor pe unde ne-am plimbat.”

Stefania:

„A pornit dintr-o joaca, nu ne-am asteptat sa facem atat de multe episoade, nu ne-am asteptat sa trecem prin atat de multe peripetii. Am ras foarte mult impreuna cu Stefan, atat la filmari, cat si la montaj, sunt sigura ca si oamenii care se vor uita la episoade se vor distra copios si vor afla lucruri noi. E un proiect pornit din pura dorinta de a stoca amintirile si suntem extrem de nerabdatori sa vedeti primul episod”

Dupa aproape doua saptamani petrecute pe plajele din Seychelles, Speak si Stefania au petrecut multe ore epuizante pe drum. Ajunsi in Jakarta, au stat sase zile in carantina obligatorie, urmate de alte cateva zile de izolare in urma infectarii cu COVID 19.

„Trebuie sa scoata si ei banii pe vacanta”, „Pe mine, m-au prostit cei de la Antena 1. Nu le mai dau bani si astora!”, „Ati pierdut din start daca puneti pe voyo.ro. Nu toata lumea are abonament”, „Cred ca asta era si ideea. Sa faca fraierii abonament”, au fost doar cateva dintre reactiile fanilor. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006814 (s)