News Flash:

Anamaria Prodan a reactionat la vorbele lui Laurentiu Reghecampf. „Mi-a pus sub pat un microfon la trei milioane de lei vechi”

21 Februarie 2022
538 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Anamaria Prodan a luat atitudine si nu a vrut sa scape din vedere afirmatii lui Reghecampf. Sexy impresara l-a taxat dur pe fostul lui partener si n-a fost de acord cu multe vorbe pe care Reghecampf le-a aruncat la adresa ei si la adresa familiei sale. Reghe s-a legat de multe aspecte din viata ei pe care le-a punctat de dur. 

”Noi, cei de acasa, noi, familia, nu am crezut nicio clipa ca el va cadea. Asta este tipologia omului slab, a barbatului slab, care a fost tinut pe linia de plutire de mine toata viata, de Anamaria Prodan, caci el asa m-a cunoscut. Asa eram, ca eram fosta Dumitrescu, dupa numele sotului. Eu numele nu mi-l schimb”.

Anamaria Prodan a marturisit ca Laurentiu Reghecampf a avut o relatie cat se poate de apropiata cu mama ei, cu Ionela Prodan, insa a ramas dezamagita atunci cand a vazut ce poate sa declare inca sotul ei despre cea care i-a dat viata.

”Laurentiu Reghecampf am vazut ca nici de fosta soacra nu isi aducea aminte bine, nici cati bani are, nici cum are, dar, in rest, mergea saptamanal la soacra pe care o iubea foarte tare si o considera mama lui, ca sa ia bani, sa traiasca. L-a iertat de foarte multe ori, cand stia cu ce nenorocite de femei umbla si il invata ca pe propriul copil si ii spunea, mama, tu nu poti sa decazi, tu trebuie sa cresti. L-am invatat si eu, si mama mea, in fiecare secunda, cat de mandru sa stea”.

”Credeam ca investeste in case, in business-uri. El investea in prostituate. El investea in femei sa spuna ce, aia sunt la fel, toti, ala are amanta, de opt ani, ii deschide business-uri. Eu stiu si cine este femeia. Lui ii e groaza sa faca partajul. El cand a depus obligat aceste acte de divort, cata nesimtire sa zaca intr-un om, care eu sa vin dupa tine in Arabia Saudita sa te pun iar pe linia de plutire, pai el era la pamant. Eu am crezut ca moarte intr-o luna. Am hotarat pentru a mia oara ca, gata, s-a terminat nebunia”.

Anamaria Prodan a continuat, intr-un interviu acordat in exclusivitate pentru Antena Stars, cu dezvaluiri neasteptate.

”Cloud-ul nu se sparge decat daca lucrezi la ei, la Apple, ceea ce nu stie Reghecampf. Nu stie foarte multe lucruri care i se intampla in momentul asta. Doarme pe el. Nu stie pe cine are langa el. El, cand se va trezi, nu va mai exista. Banca nu trimite mail-uri cu statementurile. Noi suntem sot si sotie de vreo 16 ani, avem acasa, fiecare, dosare cu facturi”.

”Soferul meu, care astazi, pus de Reghecampf sa imi puna microfoane in casa, penal, caz penal, eu l-am gasit instantaneu, Dumnezeu ma iubeste, eu l-am gasit noaptea, cand am venit din Dubai, in prima noapte, acum sapte luni, m-am apucat de nebuna sa fac curatenie. Cand ma bagat pe sub pat ca sa sterg, era microfonul, era lipit, un microfon luat de pe piata cu trei milioane de lei vechi”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005678 (s)