News Flash:

Ioana Nastase, dezbracata in restaurant in vazul tuturor. Cum a reactionat fostul tenismen. „Mi-a pus mana pe... ”

22 Februarie 2022
654 Vizualizari | 0 Comentarii
Ioana Nastase

Nici in cele mai sumbre vise, Ioana Nastase nu credea ca va trece, vreodata, prin ce a trecut in weekend. Ioana este foarte rezervata cu declaratiile despre viata ei privata, cu atat mai mult sa se expuna in vazul tuturor. Se pare ca acum nici nu mai este nevoie sa faca asta, pentru ca a trait una dintre cele mai groaznice intamplari pentru o femeie.

Ioana Nastase este un pic dezamagita de atitudinea lui Ilie Nastase, mai ales dupa episodul nefericit prin care a trecut. Aceasta se afla intr-n local din Capitala, in momentul in care a intrat o femeie pe care, se pare ca angajatii o cunosteau destul de bine. Ce a urmat dupa, efectiv a socat-o pe Ioana si de abia si-a ai gasit cuvinte pentru a povestit intregul episod nefericit.

„Nu imi revin. Am avut o experienta foarte neplacuta. Este tragedia vietii. Sambata seara, dupa ce am fost cu Ilie intr-un centru de mobila si l-am cautat o ora prin parcare, acesta mi-a zis ca ii este foame. Eu nu am vrut sa merg in niciun local, dar a insistat.

Dupa ce am ajuns la restaurant cu Ilie, a venit o femeie la masa. Nu am inteles cine a fost. Am inteles ca femeia respectiva este cunoscuta, m-a agasat timp de 3 ore. Nu am trait niciodata o asemenea experienta.”

„La un moment dat m-a intrebat daca vreau sa merg la toaleta. I-am zis ca nu. A inceput sa insiste si am zis hai sa merg. La un moment dat, se uita in spatele meu si mi-a zis «mama, ce fund apetisant ai! Ce te-as ciupi!». Cand ne-am intors la masa, i-a zis lui Ilie ca vrea sa ma sarute. Am ramas socata.

Mi-a pus mana pe toate cele, mi-a tras fermoarul de la bluza. Eram in trening. Cand mi-a tras fermoarul, Ilie a ramas perplex pentru ca am ramas in sanii goi si mi-a pus si mana pe un san.

Intr-un restaurant sa faci asa ceva! Au vazut oamenii ce s-a intamplat. Femeia i-a zis lui Ilie ca ma saruta, iar el i-a zis «Ok baby», adica lui ii placea ce se intampla acolo”, a povestit Ioana Nastase, potrivit click.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1213 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007766 (s)