News Flash:

Lidia Buble, primele declaratii dupa ce s-a scris ca a avut probleme cu legea. ”Nu am timp sa am regrete”

15 Noiembrie 2021
401 Vizualizari | 0 Comentarii
Lidia Buble 1

Lidia Buble si-a uimit fanii zilele trecute. In spatiul media au circulat stiri care afirmau ca aceasta a avut probleme cu legea. Se pare ca Lidia a incercat sa mituiasca doi agenti de politie in timp ce a fost prinsa bauta la volan. Artista a fost cercetata de DIICOT, dar a scapat usor. Acum , la cateva zile de la incident, Lidia a facut primele declaratii despre nefericitul eveniment.

Lidia Buble a fost oprita recent de un echipaj al Brigazii Rutiere. Artista se indrepta spre locuinta pe care o detine in Capitala. Cei doi agenti i-au cerut vedetei sa sufle in aparatul etilotest. Panicata si stiind ca a consumat alcool, Lidia a sunat un prieten care a  sfatuit-o sa le dea bani agentilor pentru a scapa de aparatul etilotest.


Sursele citate de cei de la gandul.ro spun ca Lidia Buble a reusit sa-i convinga pe politisti sa accepte o suma de bani si s-o lase sa plece. Pentru ca nu a avut bani la ea, agentii au insotit-o pana acasa. Acolo, Lidia a realizat ca nu are bani cash. Artista a mers impreuna cu cei doi agenti la bancomat de unde a scos suma de bani convenita. Fara sa mai stea pe ganduri, agentii au acceptat banii si au plecat.

Lidia Buble a scapat de ancheta celor de la DIICOT, iar agentii au ales sa-si recunosca faptele in fata anchetatorilor. Asaltata de catre fani cu zeci de intrebari, Lidia Buble a declarat urmatoarele pe Instagram.

„Nu am timp sa am regrete. Mergem mai departe. Pentru ca suntem acceptati pentru ceea ce suntem. Nu pentru ceea ce credem ca ar trebui sa fim. M-am acceptat pentru ceea ce sunt. Nu pentru ceea ce ar trebui sa fiu. Pentru ca asta e o minciuna. Am facut lucruri rele. Am facut lucruri bune. Cel mai bine ar fi sa te ierti si sa mergi mai departe.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1212 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005831 (s)