News Flash:

Alex Velea nu vorbeste cu Andreea Banica, nasa lui. De la ce a pornit intregul scandal

7 Iunie 2022
381 Vizualizari | 0 Comentarii
Andreea

Nu multa lume stie ca Andreea Banica si Alex Velea sunt rude prin alianta. Artista si Lucian au fost nasii lui Alex Velea in momentul in care artistul a simtit nevoia sa o ceara de sotie pe Ana, iubita lui din trecut. Din pacate, Velea nu a tinut cont de relatia de rudenie care il lega de Andreea si a decis ca cel mai bine este sa puna punct legaturii dintre ei.

Andreea Banica a fost invitata lui Denise Rifai si a abordat diverse subiecte, unele cunoscute de intreaga lume, altele mai sensibile. Andreea nu a evitat nici subiectul legat de Alex Velea si de cearta care a avut loc intre ei in trecut. Cei doi nu isi mai vorbesc de ani buni, iar vinovat pare ca este chiar Lucian, sotul Andreei. Potrivit spuselor lui Alex Velea, Lucian a uitat sa-l plateasca pentru un concert pe care artistul l-a sustinut la trecerea dintre ani. Andreea Banica sustine ca nici a nu a fost platita si ca ii pare rau ca Velea inca este suparat pe ei. 

„Nu am avut ocazia sa ma impac cu Alex Velea. Mi-as dori sa nu fie suparat pentru ca nu i-am dorit niciodata raul. Lucian este unul dintre cei mai buni oameni pe care i-am cunoscut eu, vreodata.

Atat de mult si-a ajutat artistii cu care a lucrat, poate de mai multe ori decat m-am ajutat pe mine. De multe ori am simtit ca nu este langa mine si ca este langa ceilalti artisti. In special cu Alex Velea, L.A si toti artistii care au colaborat cu el”,

Ca si nasa, am incercat sa intregesc familia, sa nu se certe, sa mai dea o sansa familiei. I-am spus ca daca ai obtinut un trofeu, mergi mai departe alaturi de Ana, pentru ca stiu ca va doriti un copil”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1193 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006332 (s)