News Flash:

Cu cat se vinde o sapca purtata de Delia. Uite cat trebuie sa scoti din buzunar daca vrei sa ai articolul in garderoba

7 Iunie 2022
399 Vizualizari | 0 Comentarii
Delia

Tocmai cand Delia credea ca nu o mai surprinde nimic, a aparut un anunt care a lasat-o cu gura cascata. Artista a ramas de-a dreptul socata atunci cand a vazut ca unii fani vor sa isi rotunjeasca veniturile vanzand articole care se presupune ca au fost purtate de ea.

Delia este un fashion icon. De-a lungul timpului, artista a demonstrat ca este foarte cameleonica si ca poate purta orice. In prezent, Delia are unul dintre cele mai bine conturate stiluri de la noi din tara, dar, pana a ajunge in acest punct, a trecut prin multe schimbari. Unii fani stiu cat de pretioase sunt hainele purtate de jurata de la „iUmor”, asa ca s-au gandit sa le valorifice.

La un simplu search pe OLX, Delia a aflat ca o sapca de piele pe care a purtat-o la filmarile clipului „Cum ne noi” se vinde cu 1.000 de lei. Sapca vine la pachet si cu un tricou semnat de artista, asa cum spune anuntul. Postarea a ajuns si la Delia care nu s-a putut abtine si le-a aratat-o tuturor celor de pe Instagram.

Apropo de bani, Delia a povestit, in cadrul podcast-ului lui Gojira, cum a fost pentru ea primul concert N&D si ce si-a cumparat din primii bani castigati din muzica. Delia avea doar 17 ani cand a cunoscut succesul alaturi de Nick, in formula N&D. Primul lor concert a avut loc la Constanta, iar atunci a fost si primul moment cand Delia a castigat primii bani din muzica. „Eram la Constanta, aveam vreo 17 ani si dupa un concert N&D am aflat ca urmeaza sa fim platiti. Am fost uimita, ei chiar ne dadeau bani pentru ca le cantam. Iesise deja prima piesa, bubuise, stia lumea de noi. De banii aia mi-am luat niste inele de argint. Din alea cu cruci, pietroaie grele, aveam bani, iti dai seama”, a povestit Delia. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1208 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006435 (s)