News Flash:

Alex Rodriguez s-a razbunat pe Jennifer Lopez si i-a cerut inapoi bolidul de sute de mii de euro pe care i-l facuse cadou

20 August 2021
583 Vizualizari | 0 Comentarii
Jennifer Lopez Alex Rodriguez

Nicio relatie nu este perfecta, nici macar a lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez nu a fost. Cei doi s-au despartit dupa 3 ani de logodna si, desi parea o desparsire pasnica, de abia de acum incepe partea interesanta.


Jennifer Lopez si Alex Rodriguez au multe de impartit. Desi despartirea s-a produs din cauza infidelitatii lui Alex, se pare ca aceasta tot mai are un cuvant de spus. JLo nu a stat prea mult pe ganduri dupa ce a rupt logodna si s-a intors in bratele lui Ben Affleck. Ca sa demonstreze ca intre ea si Rodriguez nu mai exista loc de sentimente, diva i-a dat unfollow pe Instagram si nici nu vrea sa mai auda de el.

La randul lui, ARod nu s-a lasat mai prejos si a jucat destul de dur cartea sa. Fostul partener al lui JLo a ales sa ii ceara acesteia masina inapoi, un Porsche pe care i l-a facut cadou atunci cand diva a implinit 52 de ani. Alex a fost surprins la volanul bolidului, iar asta i-a facut pe fani sa il critice dur, spunandu-i ca un asemenea gest nu se face niciodata.

Jennifer nu pare deloc afectata, ba mai mult, deja s-a mutat impreuna cu Ben, asta dupa ce au petrecut de minune pe un yacht de lux din Saint Tropez ziua ei de 52 de ani.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Alex Rodriguez (•arod)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1251 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006802 (s)