News Flash:

Selly, pus la zid de fanii de pe Instagram. Urmaritorii i-au transmis cele mai dure mesaje. ”Esti varza, incultule!”

20 August 2021
548 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este unul dintre cei mai populari vloggeri de la noi si este un reper pentru multi copii care il urmaresc. Ca orice vedeta, Andrei Selaru nu se poate lauda doar cu admiratori, asa ca printre acestia se numara si hateri care profita de fiecare ocazie pentru a-l trage la raspundere pe Selly.

Faima a venit la pachet cu multe dezavantaje pentru Selly. Tanarul se implica in multe proiecte pentru comunitate si deja nu mai este un secret episodul lui cu Legea Educatiei. Selly a facut o adevarata avere din activitatea din online, iar asta i-a frustat pe multi. Andrei Selaru primeste zilnic mesaje rautacioase si vorbe dure, doar ca de data asta s-a gandit sa faca publice cateva dintre ele. ”Du-te, papagalule! Esti varza, incultule; Circarule, cara-te; Circarule, poluezi planeta noastra in draci. Doi copaci nu plantezi, lichea ce esti; Ai prostit toti copiii, inconstientule”.

Selly nu pune la suflet astfel de rautati, mai ales ca la polul opus primeste zeci de mesaje de apreciere pentrut tot ceea ce face in online. ”Uneori ma gandesc… Ba, primesc atat de multe mesaje frumoase de la oameni. Atat de multe mesaje super-dragute, care chiar ma motiveaza si ma incurajeaza. Pe alea nu le pun la story, insa ma simt prost dupa aia ca ii pun pe toti plictisitii de hateri. Apreciez fiecare mesaj dragut si citesc din ce in ce mai mult mesajele”, a spus vloggerul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1233 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007141 (s)