News Flash:

Mara Banica nu se mai ascunde. Vedeta a postat prima imagine cu burtica de gravida

19 August 2021
727 Vizualizari | 0 Comentarii
Mara Banica

Mara Banica este cunoscuta publicului datorita aparitiilor in cadrul emisiunii Acces Direct. Vedeta a lipsit o perioada din peisajul monden, dar motivat. Mara a postat prima imagine cu burtica de gravida, iar fanii au ramas uimiti.

Una dintre cele mai mari dorinte ale Marei Banica a devenit realitate. Jurnalista este insarcinata si se apropie cu pasi repezi de momentul in care va deveni mamica full-time. Mara merge periodic la controale pentru a tine sarcina sub observatie si a vrut sa impartaseasca intreaga experienta cu fanii de pe Instagram. Mara este destul de secretoasa, nu a pozat burtica in toata splendoarei ei, ci a ales sa se fotografieze langa cel care ii monitorizeaza sarcina. Jurnalista a primit zeci de mesaje si felicitari, printre care si din partea Vioricai de la Clejani.

Cel mai bun medic este cel care poate distinge posibilul de imposibil. Pontos, rabdator, implicat, calm si extrem, extrem de bun in ceea ce face. Am decis sa impart prima mea fotografie de graviduta cu voi, alaturi de medicul care ne va aduce copilasul pe lume si care m-a sustinut extrem de mult atunci cand credeam ca minunea noastra nu va fi posibila ❤️”, a scris Mara Banica.

 

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Mara Banica (•marabanica)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005263 (s)