News Flash:

Zanni a fost inamicul nr.1 al tuturor participantilor din competitia Survivor. In ce relatii a ramas castigatorul cu ceilalti concurenti?

19 August 2021
520 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni a plecat in competitia Survivor cu un singur gand: acela de a veni acasa cu trofeul si cu marele premiu. Dorinta lui a devenit realitate si astfel, fiul adoptiv al lui Alex Velea a devenit marele castigator al editiei din 2021.

Zanni a atras in competitie atat antipatii, cat si simpatii. Castigatorul Survivor s-a luptat intens cu adversarii lui si, in timp ce unii l-au apreciat pentru determinare, altii au inceput sa fie invidiosi pe el. Toti fanii lui Zanni stiu ca acesta s-a inteles cel mai bine cu Ana Porgras, dar la sosirea in tara, legatura dintre ei a inceput sa se raceasca. Chiar daca toti ceilalti au declarat ca il apreciaza pe Zanni atunci cand reveneau pe rand in tara, la sosirea lui in tara, Zanni a spus adevarul despre cat de bine se intelege acum cu fostii lui colegi. 

"Nu stiu cu cine am ramas in relatii bune, acest lucru nu se vede a doua zi dupa ce s-a terminat competitia. Cand ai succes, ai castigat, vine toata lumea si te ia in brate. Toata viata am invatat ca sunt multi oameni din interes in jurul fiecarui om. Unii joaca atat de bine, incat nu iti dai seama niciodata de acest lucru. Mi s-a intamplat de multe ori sa am oameni alaturi care au renuntat la mine pentru ca s-a stins sau s-a consumat ceea ce vedeau in mine. Aparent, am ramas in relatii bune cu Sebi si Cosmin Stanciu, dar vom vedea peste doua luni, un an.", a declarat Zanni pentru viva.ro.


viva ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1174 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006084 (s)