News Flash:

Una dintre cele mai cunoscute actrite de Hollywood a nascut si a ales un nume ciudat pentru bebelusul ei

19 August 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Scarlett

Motive de bucurie pentru familia uneia dintre cele mai cunoscute actrite de la Hollywood. Scarlett Johansson a devenit mamica, iar atunci cand a venit vorba de alegerea numelui pentru cel mic, proaspetii parinti nu au stat prea mult pe ganduri. 

Scarlett Johansson este cunoscuta datorita rolului din ”Avengers”, iar anul acesta nu are vesti mari pentru fanii ei doar pe plan profesional, ci si personal. Actrita a dat viata personajului Natasha Romanoff in filmul Black Widow care a avut premiera pe 9 iulie in cinematografe, iar surprizele nu se opresc aici. Pe langa rolul principal din productie, actrita are deja si unul dintre cele mai importante roluri din viata ei, cel de mama.

Scarlett si sotul ei, Colin Jost au primul copil impreuna. Pentru Scarlett nu este prima data cand va trebui sa faca fata provocarilor vietii de mamica. Actrita mai are o fetita din casnicia anterioara cu un jurnalist francez. Fanii au inceput sa speculeze ca actrita este insarcinata dupa ce aceasta a lipsit de la premiera filmului in care are rolul principal. Cel care a confirmat sarcina lui Scarlett a fost un prieten din anturajul ei. ”Scarlett este insarcinata, si a pastrat secret acest lucru. A stat departe de ochii presei in ultima perioada, dar stiu ca ea si Colin sunt incantati”.

Colin, tatal copilului a vrut sa le multumeasca tuturor celor care sunt aproape de ei si a postat un mesaj pe Instagram. ”Ok, ok, avem un copil. Numele lui este Colin si il iubim foarte mult.”

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1267 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005383 (s)