News Flash:

Gabriela Cristea, in vizita la medicul estetician. Ce imbunatiri si-a facut sotia lui Tavi Clonda?

20 August 2021
400 Vizualizari | 0 Comentarii
Gabriela Cristea

Gabriela Cristea face parte din garda veche a prezentatoarelor tv de la noi. Daca pana acum a mers doar pe tiparul emisiunilor matrimoniale, acum, vedeta a reusit sa obtina un proiect doar pentru ea, o emisiune care sa prezinte franturi din viata familiei ei.

Gabriela Cristea nu se lasa cu una, cu doua si vrea sa tina pasul cu adolescentele. Luata de multe ori in vizor de Oana Zavoranu pentru ca ”mocangeste” de data asta, vedeta a decis sa scoata bani din buzunar si sa ii investeasca in aspectul fizic. Gabriela a mers la medicul estetician si nu a stat prea mult pe ganduri atunci cand a ales sa apeleze la acid hialuronic. 

”Dragilor, am primit multe intrebari despre interventia cu acid hialuronic de la nivelul buzelor. Da, am facut o astfel de interventie in urma cu 2 saptamani si sunt foarte multumita. Am optat pentru 0,5 ml (adica minim) si va las aici o poza facuta la 3-4 zile de la interventie cand inca rezultatele nu erau finale. Acum buzele mele sunt simetrice si naturale dar nu mi-a displacut nici perioada de cand e facuta poza, cand buzele mele aveau mai mult volum. Poza este fara nici un filtru, doar machiaj si lumina. ????????????????”, a povestit Gabriela Cristea.

 

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by Gabriela Cristea (•bygabrielacristea)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1163 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004575 (s)