News Flash:

Dupa speculatiile din presa, Simona Halep a spus adevarul despre sarcina. ”Abia astept ziua... ”

20 August 2021
502 Vizualizari | 0 Comentarii
Simona Halep

Simona Halep nu are nevoie de prea multe prezentari. Tenismena este un nume la nivel mondial si a jucat pe cele mai importante terenuri de tenis. Simona a venit de multe ori cu trofeele acasa, iar asta nu a facut decat sa fie si mai apreciata de catre fanii romani si nu numai.

Simona Halep nu are de ce sa se planga. Tenismena o duce foarte bine pe plan profesional, iar pe plan personal, lucrurile din viata ei au capatat un alt sens de cand s-a casatorit cu Toni Iuruc. Cei doi sunt mai fericiti ca niciodata, iar Toni ii ofera tot sprijinul ei sportivei. Acum, dupa ce a avut loc ceremonia de cununie intr-un soatiu restrans, dar ales cu mare atentie, au inceput sa circule zvonuri conform carora Simona ar fi insarcinata.

Rochia pe care a purtat-o nu a scos in evidenta nicio burtica de gravida, dar chiar si asa, fanii ei au inceput sa imprastia vestea ca tenismena ar fi insarcinata. Simona a decis ca cea mai in masura sa spuna adevarul despre sarcina este chiar ea, asa ca a declarat pentru ciao.ro ca ”Imi place sa-mi petrec timpul cu copiii, mai ales de cand am o nepotica. Parca ii iubesc din ce in ce mai mult. Abia astept ziua cand voi avea copiii mei, dar, deocamdata, vreau sa joc in continuare tenis, macar cativa ani de acum inainte.” 


ciao ro
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004946 (s)