News Flash:

Alexia Eram nu face nimic fara acordul parintilor. Tanara cere mereu aprobare inainte de a posta imagini

19 August 2021
573 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexia Andreea

Alexia Eram face orice pentru a scapa de apelativul ”fata lui Esca”. Tanara munceste inca de mica si chiar daca are o comunitate impresionanta de fani, imaginile carora acestia le dau like nu sunt postate intamplator.

Sa fii fiica Andreei Esca este un avantaj, dar si un dezavantaj. Alexia traieste asta pe propria piele si a recunoscut ca de cele mai multe ori renunta la a mai face un lucru nu pentru ca nu ar vrea, ci pentru ca ii este teama ca ar pata imaginea mamei ei. Invitate amandoua in podcastul Amaliei Nastase, Alexia a recunoscut ca aproape toate imaginile pe care vrea sa le posteze ajung mai intai la parintii ei.

Andreea a recunoscut ca de cele mai multe ori ii plac imaginile Alexiei si ca nu ii interzice aproape nimic, doar ca nu este de acord sa pozeze in ipostaza care duc spre latura vulgara. Andreea si Alexia au o relatie speciala care a functionat mereu, inca de cand Alexia era mica. Prezentatoarea tv a recunoscut ca a pedepsit-o de multe ori pe Alexia, dar toate astea au fost facute spre binele ei si pentru a deveni omul matur si responsabil de azi. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1306 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005826 (s)