News Flash:

JO s-a despartit de Juno, dar abia acum a spus adevaratul motiv. ”Nu se putea controla... ”

19 August 2021
619 Vizualizari | 0 Comentarii
Jo si Juno

JO si Juno au decis sa mearga pe modelul Lidiei Buble cu Razvan si sa separe partea personala de cea profesionala. Cei doi artisti s-au despartit anul trecut, iar de atunci au ramas in relatii foarte bune si s-au mai intersectat in domeniul muzical.

JO a declarat de multe ori ca s-a redescoperit pe sine ca este mult mai bine din punct de vedere sentimental. JO si Juno au lansat acum mai bine de trei luni piesa ”Ma mai ia”, iar fanii, dar si Smiley, cel care le-a compus piesa au intrat la banuieli. Cei doi artisti sunt foarte apropiati, iar asta ii face pe multi sa se intrebe daca nu cumva s-au impacat. Cea care a vorbit deschis despre acest subiect a fost chiar JO.

”Nu mai suntem impreuna de foarte mult timp. De pe 16 octombrie, mai exact, de ziua lui tata. Am avut o relatie cu nabadai. Noi ne-am iubit mult, doar ca firile noastre nu se potriveau chiar atat de mult. Amandoi eram gelosi si eu n-am simtit sentimentul de gelozie decat in relatia asta. Nu-mi placea la el ca era foarte impulsiv, nu se putea controla. Cu asta mi-a fost cel mai greu sa ma obisnuiesc.”, a declarat JO.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1263 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006616 (s)