News Flash:

Viata Papei Francisc este ilustrata intr-o carte de benzi desenate

28 Martie 2016
373 Vizualizari | 0 Comentarii
papa francisc
Viaţa Pontifului este celebrată în prag de Paşte catolic în cartea de benzi desenate de 25 de pagini, "Faith Series: the Life of Pope Francis", care va povesti copilăria şi instruirea lui Jorge Mario Bergoglio, până la învestirea lui drept suveran al Bicericii Catolice, transmite Reuters.

Volumul "Faith Series: the Life of Pope Francis", publicat la editura Storm Comics/Bluewater, este a doua carte de benzi desenate în care este înfăţişată viaţa unui papă. Biografia lui Papa Ioan Paul al II-lea a fost transpusă în anii '80, într-o carte de benzi desenate, la editura Marvel Comics.

Pe cuprinsul celor 25 de pagini ale cărţii se va desfăşura povestea lui Papa Francisc, argentinianul Jorge Mario Bergoglio, presărată cu amănunte revelatoare despre "copilăria, instruirea şi înscăunarea drept cel de-al 266-lea papă în Biserica Catolică, primul de pe continentul american din pepiniera de suverani catolici.

Papa Francisc este poreclit "Suveranul poporului". Papa Francisc e celebru pentru că a destăinuit public că preferă o instituţie bisericească ce abundă de preoţi frământaţi şi conştienţi, cu oameni ce-şi expun suferinţele, o biserică pângărită de lumesc şi de tot ce-i printre mireni, tocmai pentru ca preoţii ce o formează s-au împlântat în sânul societăţii unde se despleteşte viaţa, decât o Biserică ce-şi cultivă nefirescul, în recluziune, apărându-se în coconul ei de lumea înconjurătoare.

 
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1039 (s) | 34 queries | Mysql time :0.017851 (s)