News Flash:

Invitație la o călătorie în universul muzicii

Harababura Vinyl Fair, o experiență unică, la Timișoara

7 Mai 2024
98 Vizualizari | 0 Comentarii


Între 10 și 12 mai, pasionații de muzică sunt invitați să participe la o experiență unică la Harababura Vinyl Fair, desfășurată la Bastion, pe strada Hector nr. 1 din Timișoara. Evenimentul își deschide porțile vineri, începând cu ora 16:00, continuând sâmbătă și duminică între orele 12:00 și 21:00. Intrarea este liberă.

Harababura Vinyl Fair este dedicat iubitorilor de muzică, aducând împreună colecționari și pasionați pentru a celebra farmecul și cultura vinilului. Evenimentul este susținut de nume autohtone precum Audiofan, La Vinil, Lazy Hour Store, Spinnin’ Time, Vinylcourt și alții, care prezintă colecții impresionante și titluri rare pentru a încânta publicul.

În cadrul evenimentului, participanții au ocazia să se bucure de audiții pe vinil, deschise tuturor amatorilor dornici să își testeze vinilurile de acasă pe scenă. Această experiență este curatoriată de DJ locali Mi-tzu și Who:ratio, care pregătesc o selecție specială de muzică și care și-au invitat prietenii să li se alăture.

Harababura Vinyl Fair este mai mult decât un simplu târg de viniluri – este o călătorie în universul muzicii, unde vinilul devine mijlocul prin care poveștile prind viață.

Evenimentul este organizat de Asociația La Figurat, în parteneriat cu Centrul de Proiecte Timișoara și Soundcreation.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1204 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004974 (s)