News Flash:

ANM a emis prognoza

Cum va fi vremea prognoza în perioada 6 mai – 3 iunie

7 Mai 2024
62 Vizualizari | 0 Comentarii
Sursa foto renasterea ro

Luna următoare se prognozează o vreme mai caldă decât în mod obișnuit pentru această perioadă, cu toate că primele două săptămâni vor aduce precipitații abundente. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza pentru intervalul 6 mai - 3 iunie.

Săptămâna 6 - 13 mai

Temperaturile vor fi ușor mai ridicate decât media multianuală în regiunile vestice, în timp ce în restul teritoriului vor fi apropiate de normele pentru această perioadă. Cantitățile de precipitații vor fi mai mari decât de obicei în vest, sud-vest și local în centrul țării și mai scăzute în restul teritoriului.

Săptămâna 13 - 20 mai

Temperaturile medii vor fi ușor mai crescute decât valorile normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Precipitațiile vor fi mai abundente în regiunile nord-vestice, mai puțin în cele sudice și aproape de normal în rest.

Săptămâna 20 - 27 mai

Temperatura aerului va fi în general puțin mai ridicată decât normele climatologice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor. Precipitațiile vor fi în general apropiate de normalele pentru această perioadă în majoritatea regiunilor.

Săptămâna 27 mai - 3 iunie

Temperaturile vor fi ușor peste normele climatologice obișnuite pentru această perioadă.

Cantitățile de precipitații vor fi, în general, apropiate de media normală pentru acest interval în toate regiunile.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1125 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005511 (s)