News Flash:

Dosarul de incompatibilitate al lui Iohannis va fi judecat la ICCJ, pe 14 ianuarie

25 Noiembrie 2014
337 Vizualizari | 0 Comentarii
Klaus Iohannis
Instanta suprema a admis, marti, sa fie judecat pe fond recursul in dosarul de incompatibilitate al lui Klaus Iohannis si a stabilit primul termen in 14 ianuarie, cand vor fi citati Iohannis si un reprezentant al Agentiei Nationale de Integritate.


Decizia a fost luata in camera de consiliu, de un complet format din trei judecatori, care au analizat admisibilitatea in principiu a judecarii in recurs a dosarului in care primarul Sibiului si presedintele ales al Romaniei, Klaus Iohannis, a contestat raportul ANI in care se arata ca acesta a fost in incompatibilitate in perioada in care a reprezentat Primaria Sibiu in Adunarile Generale ale Actionarilor de la societatile Apa Canal si Piete.


Recursul a fost formulat de Agentia Nationala de Integritate, dupa ce in septembrie 2013, Curtea de Apel Alba-Iulia a admis contestatia lui Iohannis si a dispus anularea deciziei de incompatibilitate.


Instanta suprema este cea care va decide definitiv daca presedintele ales Klaus Iohannis a fost sau nu in incompatibilitate. Mediafax.ro

klaus iohannis primaria sibiu
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

Mica publicitate

© 2017 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.0893 (s) | 35 queries | Mysql time :0.033858 (s)

loading...