News Flash:

70 de militari ucraineni au fost ucisi la Ohtirca, dupa un atac al artileriei ruse asupra bazei lor

1 Martie 2022
423 Vizualizari | 0 Comentarii
razboi ucraina

ACTUALIZARE, 1 MARTIE, ORA 09.28 Guvernul Ucrainei a anuntat ca intentioneaza sa vanda obligatiuni, incepand de astazi, pentru a-si finanta fortele armate care apara tara de invazia rusa, relateaza BBC.

Ministerul de Finante al Ucrainei a scris pe Twitter ca fiecare obligatiune, cu termen de un an, va avea o valoare nominala de 1.000 de grivne ucrainene (33,27 dolari) si ca rata dobanzii oferita investitorilor va „fi determinata in cadrul unei licitatii”.

„Veniturile din obligatiuni vor fi folosite pentru a satisface nevoile Fortelor Armate ale Ucrainei”, a adaugat acesta.

Orasul Herson, inconjurat de rusi
ACTUALIZARE, 1 MARTIE, ORA 08.50 Orasul Herson din sudul Ucrainei este „inconjurat” de trupe rusesti, potrivit primarului Igor Kolikaiev si jurnalistei Aliona Panina de la Kyiv Independent.

„Armata rusa a stabilit puncte de control la intrarile in Herson. Herson a fost si va fi al Ucrainei”, a scris primarul pe Facebook.

Jurnalista Aliona Panina a declarat pentru un post tv ca aprovizionarea magazinelor cu alimente este dificila, pentru ca depozitele sunt situate in afara orasului. Localnicii beneficiaza de apa si curent.

„Orasul este practic inconjurat, sunt o multime de soldati rusi si echipamente militare in toate partie, au stabilit puncte de control la iesiri”, a declarat jurnalista, potrivit digi24.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1279 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007346 (s)