News Flash:

Zed, “regele soselelor” la un pas de a merge la inchisoare. Gafa care ar putea sa-l coste libertatea

11 Februarie 2022
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Zed

De cand a luat amploare TikTok-ul, tot mai multe persoane si personaje au devenit celebre pe platforma. In timp ce unele au mereu ceva de spus, altele prefera doar sa se laude cu ce au. Este si cazul lui Zed, poreclit si „regele soselelor”.

Zed este cunpscut in mediul online pentru videoclipuri in care isi etaleaza bolizii cu multi cai putere. Daca pana acum facea singur asta, de la un timp, barbatul apare mereu in compania iubitei sale. Cei doi creeaza fel de fel de videoclipuri amuzante, dar se pare ca, uneori, le mai scapa si anumite detalii care dau de banuit.

Recent, una dintre glumele lor s-a transformat intr-o adevarata ancheta de politie. Autoritatile s-au sesizat dupa ce Zed si iubita lui au postat un videoclip care nu le-a picat deloc bine oamenilor legii. Mai exact, acesta se afla la volanul uneia dintre masinile de lux pe care le detine, iar, la un moment dat, iubita lui coboara si decide sa schimbe un semn de circulatie.

Iubita lui Zed a inlocuit marcajul cu limita de viteza de 40km/ora cu unul de 300km/h. Postarea a ajuns in vazul politie, care a considerat ca un astfel de gest este extrem de periculos pentru toti participantii la trafic. Se pare ca oamenii legii nici nu au vrut sa auda ca totul a fost facut doar pentru a strange cat mai multe aprecieri in mediul online. 

Astfel, Silviu Zaharia, zis si „regele soselelor” s-a ales cu un dosar penal de toata frumusetea. Zed a incercat sa-i convinga pe oamenii legii ca totul este un trucaj obtinut cu ajutorul programelor de editare, dar fara sansa. Mai mult, daca se doveste ca totul este real, cei doi risca pedeapsa cu inchisoarea.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004627 (s)