News Flash:

Bianca Dragusanu a ajuns la sapa de lemn?! Vedeta isi vinde hainele pe Instagram

11 Februarie 2022
452 Vizualizari | 0 Comentarii
Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu are o colectie impresionanta de accesorii si incaltaminte, dar haine de brand. De cand s-a mutat la Capitala, blondina a investit sute de mii de euro in imaginea ei de vedeta, asa ca acum a decis sa isi scoata cumva investitia.

Biana Dragusanu se pricepe de minune la afaceri. Blondina stie cum sa faca bani din piatra seaca si, in acelasi timp sa se foloseasca de popularitatea pe care o are in mediul online. Vedeta s-a afisat mereu cu tinute scumpe si aproape ca nu a existat aparitie de care fanii sa nu o intrebe. Cum aceasta aproape ca nu mai are spatiu unde sa depoziteze atatea haine, s-a gandit sa le faca o surpriza fanilor.

Astfel, frumoasa blondina s-a apucat sa listeze hainele pe care nu le mai poarta pe Instagram, acolo unde toata lumea este geana pe ea. Modelul acesta de comert este intalnit, inclusiv, la starurile din afara. Cei care vor sa se laude cu accesorii sau haine care i-au apartinut blondinei, trebuie sa stie un lucru. Acestea nu sunt deloc ieftine, dar sunt vandute cu mult sub pretul pietei.


Spre exemplu, o geanta pe care vedeta a dat 3500 de euro este vanduta cu 800 de euro. Fanii au parut destul de incantati, mai ales ca toate piesele pe care le vinde vedeta sunt intr-o stare impecabila. Daca afacerea ii va merge ca pe roate, Bianca are de gand sa faca asta mai des, mai ales ca impusca doi iepuri dintr-o lovitura: isi face loc in dressing si face si cateva mii de euro bune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005837 (s)