News Flash:

S-a aflat cine este cel de-al patrulea jurat de la “iUmor”. “Asta spune multe despre noul sezon”

11 Februarie 2022
487 Vizualizari | 0 Comentarii
iUmor

„iUmor” se pregateste sa deschida portile unui nou sezon. De data asta, telespectatorii vor avea parte de multe suprize, atat din partea juratilor, cat si din partea concurentilor.

Un nou sezon de „iUmor” avea nevoie de schimbari radicale si de lucruri inedite. Daca pana acum, telespectatorii au avut parte de surprize doar din partea prezentatorilor, de data asta, un al patrulea scaun a fost adaugat la masa juratilor.

In acest sezon, Dan Badea nu mai face echipa cu Serban Copot, ci a fost deja inlocuit cu Ilona Brezoianu. Ilona si Serban fac echipa buna impreuna si, in functie de audientele acestui sezon, producatorii decid daca ramana sau nu cu aceasta formula si pe viitor. In ceea ce priveste al patrulea jurat, potrivit unor surse, nu va fi cineva permanent, ci vor fi anumite vedete care vor fi inlocuite de la editie la editie.

Tot in acest sezon, pe scena glumelor vor urca multe personaje devenite deja faimoase pe TikTok, precum Luis Stan. Chiar dacă au deja un public bine format, cel mai probabil, vor intra si ele la vot.

Patru jurati. Asta spune multe despre noul sezon. Sigur va fi o dileala specifica iUmor la care sa razi tinandu-te de burta.”, a spus Serban Copot despre noua schimbare.

„Imi place foarte mult ideea de a prezenta iUmor, mai ales ca eu si Serban am mai prezentat impreuna o emisiune (pe care nu ca zic eu, dar e musai sa o urmariti din 16 februarie, la Antena 1) si avem o chimie, chiar daca am filmat un singur sezon la Stand-up Revolution.”, transmite Ilona Brezoianu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1188 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005852 (s)