News Flash:

Un nou protest!

Zeci de șoferi și vatmani au protestat, astăzi, 9 februarie, în fața sediului Societății de Transport Public Timișoara

9 Februarie 2024
127 Vizualizari | 0 Comentarii


Zeci de șoferi și vatmani au participat la un protest vineri în fața sediului Societății de Transport Public Timișoara. Protestul a fost organizat de Sindicatul Independent Armonia în urma presupusei concedieri "abuzive" a lui Sebastian Stănia, vicepreședinte al sindicatului.

Protestul a avut loc în fața sediului societății de transport, iar participanții au inclus șoferi și vatmani din Timișoara, precum și din alte orașe din țară.

Cu toate acestea, circulația mijloacelor de transport în comun în oraș nu a fost afectată de acțiunea sindicaliștilor.

Nu ne mai furați munca”, "Robii adună, trântorii consumă” sau „Noi ne facem treaba, voi?” au fost câteva dintre mesajele exprimate pe pancartele manifestanților în timpul protestului, aceștia folosind vuvuzele pentru a face zgomot.

Mihai Ritivoiu, prefectul de Timiș, a decis să se întâlnească cu sindicaliștii pentru a asculta nemulțumirile acestora."


„În contextul conflictului de muncă declanșat în Societatea de Transport Timișoara (STPT), conducerea Federației Sindicatelor din Transporturi și Servicii Publice – România (FSTSP) s-a întâlnit vineri, 09.02.2024, cu domnul Mihai Ritivoiu, prefectul județului Timiș, pentru găsirea unor soluții de dezamorsare a situației conflictuale. Prefectul Mihai Ritivoiu a promis să se implice în medierea problemelor din transportul public sesizate de sindicaliști, probleme ce aduc atingere intereselor tuturor cetățenilor din Timișoara”, a transmis Sindicatul Transportatorilor din București, care a susținut acțiunea colegilor din Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004839 (s)