News Flash:

Atenție, timișoreni!

Restricții pe strada Nicu Filipescu din Timișoara, în februarie

7 Februarie 2024
103 Vizualizari | 0 Comentarii

Lucrările de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din Timișoara continuă în oraș. În această lună, se impun restricții pe strada Nicu Filipescu, în urma aprobării Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei Timișoara, la solicitarea Aquatim. Restricțiile vor fi în vigoare în perioada 7-29 februarie, pe tronsonul străzii cuprins între strada Dr. Alexandru Martha și bulevardul Take Ionescu.

„Restricționarea în cauză vine în vederea executării lucrărilor de reabilitare a rețelei de alimentare cu apă și canalizare Timișoara Nord LOT 2”, a transmis Primăria Timișoara.


Proiectul Aquatim este finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM). În Timișoara, acest proiect implică lucrări de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare, construirea unui sistem pentru valorificarea nămolului de la Stația de Epurare, și modernizarea Stației de Tratare a Apei Bega.


„Lucrarea din zona Take Ionescu, face parte din contractul de lucrări CL12 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Nord – Lot 2, parte a proiectului mai sus menționat. Progresul pe acest contract este de 87%. Pentru realizarea acestei lucrări, s-a întrerupt furnizarea apei pe Bulevardul Take Ionescu, București, Teodor Mihaly, Titan, Tapia și la Școala Gimnazială Nr. 16 și Inspectoratul de Poliție Județean Timiș”, a informat Primăria Timișoara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1356 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006150 (s)