News Flash:

Aquatim se ține de treabă!

Lucrările privind modernizarea rețelelor de apă și canalizare din Timișoara, avansează

7 Februarie 2024
128 Vizualizari | 0 Comentarii


Proiectul de modernizare a rețelelor de apă și canalizare din Timișoara, coordonat de Aquatim, înregistrează progrese semnificative, fiind finanțat din fonduri europene și inclus în cadrul „Proiectului regional de dezvoltare a infrastructurii de apă și apă uzată din județul Timiș”.

În zona de nord, lucrările sunt aproape finalizate, cu un grad de realizare de 96% pe lotul I și 87% pe lotul II. Pe strada Bârzava se lucrează la reabilitarea conductei de apă din fontă, iar pe strada Avram Imbroane se pregătește executarea conductelor din fontă ductile.

Pe bulevardul Take Ionescu se efectuează lucrări la intersecția cu strada Filipescu și se realizează branșamentele pentru imobilele conectate la noua conductă. De asemenea, se continuă lucrările la rețeaua de canalizare pe Calea Lugojului.

În lotul III din zona de nord, progresul este de 94%. Pe strada Sf. Ap. Petru și Pavel, se continuă lucrările de reabilitare a conductei de apă din fontă și a conductei de distribuție, precum și branșamentele imobilelor de-a lungul traseului str. C-tin cel Mare – Str. Perlei.

În zona de sud a Timișoarei, se lucrează în continuare pe loturile II și III, cu un grad de realizare de 80%, respectiv 77%. Pe strada Ulpia Traiana și Mureș, se execută lucrări de reabilitare a conductei de apă din fontă și a conductei de distribuție. Totodată, se efectuează lucrări de reabilitare a rețelei de canalizare pe strada Șt. O. Iosif. De asemenea, lucrările continuă și pe strada Batania, iar în zona Tehnomet se reface sistemul rutier.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1145 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006631 (s)