News Flash:

Locuri de parcare și spații verzi în loc de garaje!

Primăria Timișoara va demola peste 200 de garaje din oraș

7 Februarie 2024
122 Vizualizari | 0 Comentarii


Primăria Timișoara are în vedere demolarea a peste 200 de garaje în zonele Lipovei, Aradului, Modern, Șagului și Martirilor, înlocuindu-le cu peste 300 de noi locuri de parcare civilizate între blocuri. În plus, se intenționează amenajarea de noi spații verzi, căi de acces, trotuare și locuri de joacă pentru copii acolo unde spațiul permite. Recent, Consiliul Local a aprobat o Hotărâre prin care terenurile pe care se află aceste garaje au fost declarate de utilitate publică.

„În perioada imediat următoare, municipalitatea va transmite notificări către proprietarii garajelor propuse pentru demolare. De la data luării la cunoștință, aceștia au la dispoziție 30 de zile pentru a demola construcțiile provizorii în regie proprie. În cazul în care, după 30 de zile, nu au efectuat lucrarea de demolare, această procedură va fi făcută de autoritățile locale, iar cheltuiala va fi recuperată de la beneficiarul contractului de închiriere. Menționăm că terenul de sub aceste garaje este proprietatea Municipiului Timișoara, iar locatarii, la semnarea contractelor de închiriere, și-au asumat inclusiv obligația de a le demola aceste construcții temporare, la solicitarea primăriei”, a declarat Primăria Timișoara.

În această fază inițială, Primăria Timișoara intenționează să demoleze 231 de garaje sau clădiri provizorii vechi, majoritatea fiind într-o stare avansată de degradare.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005230 (s)