News Flash:

Proiect îndrăzneț în orașul de pe Bega!

În Timișoara se va construi o parcare multinivel, în apropierea viitorului stadion din zona Buziașului

7 Februarie 2024
99 Vizualizari | 0 Comentarii


Se intenționează construirea unei parcări park & ride pe mai multe niveluri în Timișoara, în apropierea viitorului stadion din zona Buziașului.

TimPark a inițiat licitația pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Această parcare este destinată să primească mașinile care vin în Timișoara din zona metropolitană. Autoritățile speră să încurajeze șoferii să își lase vehiculele aici și apoi să utilizeze mijloacele de transport în comun sau alternative.

„Proiectul are ca scop crearea de locuri de parcare suplimentare atât pentru conducătorii auto ce vin cu mașina din localitățile învecinate cât și pentru locuitorii din zona Buziașului a orașului Timișoara. Crearea de locuri de parcare reprezintă un serviciu indispensabil pentru cetățeni și monetizarea lor reprezintă principala sursă de venit a Serviciului Public de Interes Local pentru Administrarea Parcărilor Publice din municipiul Timișoara”, se arată în caietul de sarcini.


Din documentația licitației, se dezvăluie că parcarea va fi edificată în apropierea imediată a viitorului stadion ce urmează să fie construit în zona Buziașului, într-un interval de doi ani și jumătate. Arena va dispune de 9.000 de locuri, iar cheltuielile pentru construcție se ridică la suma de 97 de milioane de lei. Pentru realizarea studiului de fezabilitate al parcării, se estimează un cost de 360.000 de lei, iar durata de prestare a serviciilor este stabilită la 230 de zile. Propunerile pot fi depuse până la data de 14 martie.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1255 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006282 (s)