News Flash:

Zece caini din adapostul Danyflor au fost adoptati la primul targ organizat de Primaria Timisoara

24 August 2021
457 Vizualizari | 0 Comentarii
adapost caini

Zece timisoreni si-au gasit animale de companie la targul de adoptii organizat de Primaria Timisoara la sfarsit de saptamana. A fost primul targ dintr-o serie de cinci care vor avea loc in a doua jumatate a anului.
Cinci caini din adapostul Danyflor au ramas fara stapan dupa primul targ de adoptii organizat de Primaria Timisoara, societatea de ecarisaj si asociatiile de protectie a animalelor in Parcul Alpinet din zona Flora. Un total de 15 patrupede de talie mica si medie au fost deparazitate, vaccinate, sterilizate si microcipate si pregatite sa mearga la noua casa. Zece dintre ele si-au gasit noii stapani.

Reprezentantii Danyflor sustin ca si ceilalti cinci ar putea fi adoptati in curand, dupa ce mai multi timisoreni si-au exprimat aceasta dorinta. Oricine vrea sa ia acasa un catel este asteptat la adapostul dinspre Sag.

Primaria Timisoara organizeaza anul acesta cinci targuri de adoptie pentru cainii de la Danyflor, sub deviza „Si mie imi sta bine in lesa!”.

Urmatoarele targuri vor avea loc in septembrie si octombrie. In adapostul Danyflor mai sunt peste 400 de animale fara stapan, toate adunate de pe strazile Timisoarei.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007898 (s)