News Flash:

Femeie confirmata cu coronavirus, prinsa intr-un restaurant din Jimbolia, desi era in izolare de cateva zile

23 August 2021
418 Vizualizari | 0 Comentarii
femeie cu covid

O femeie de 38 de ani care se afla in izolare la domiciliu dupa ce a fost confirmata cu coronavirus s-a plictisit sa stea in casa, asa ca a iesit pana la un restaurant din Jimbolia. A fost prinsa de politisti ca incalca decizia DSP si s-a ales cu dosar penal si cu o amenda de 2.500 de lei.
S-a intamplat vineri seara, in jurul orei 23, la Jimbolia. Oamenii legii erau in cursul unei actiuni pentru verificarea respectarii masurilor si interdictiilor impuse pentru limitarea raspandirii virusului SARS-CoV-2. Unul dintre politisti a vazut-o pe femeie si si-a amintit ca a fost confirmata cu coronavirus in urma cu doar cateva zile. Ea ar fi trebuit sa stea in izolare din 17 august.

In restaurant mai erau un barbat si administratorul societatii comerciale, iar oamenii legii au anuntat Directia de Sanatate Publica. Femeia de 38 de ani a fost amendata cu 2.500 de lei si s-a ales si cu dosar penal conform Legii 55/2020, pentru infractiunea de „zadarnicirea combaterii bolilor”, spun politistii.

„Este important ca fiecare dintre noi sa avem un comportament responsabil, sa constientizam ca actiunile noastre ii pot afecta pe ceilalti si sa respectam deciziile autoritatilor, pentru limitarea si raspandirea infectiilor cu noul coronavirus”, transmit reprezentantii IPJ Timis, care spun ca actiunile de control vor continua si in perioada urmatoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1146 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006538 (s)