News Flash:

Camionagii si taximetristi controlati de politie, la Timisoara. Un sofer a fost prins baut la volan

24 August 2021
459 Vizualizari | 0 Comentarii
politia rutiera

A fost din nou actiune a politistilor de la rutiera, la Timisoara. Oamenii legii au verificat soferii care transporta marfa sau persoane pentru a se asigura ca respecta legea la volan. Unul dintre soferi a ramas fara permis pentru ca a fost prins baut la volan, iar altii pentru ca au trecut pe rosu sau nu au acordat prioritate.
Politistii timisoreni de la rutiera au actionat luni, intre orele 6 – 9 si 17 – 19, pe toate arterele din oras. I-au avut in vedere pe transportatorii de marfuri si persoane, dar au urmarit si sa ii depisteze pe cei care urca la volan bauti sau sub influenta drogurilor.

„In cadrul actiunii au fost verificate 35 de autovehicule destinate transportului de persoane si 56 de autovehicule destinate transportului de marfa. Politistii au aplicat 23 de sanctiuni contraventionale la O.U.G. 195/2002R, in valoare de 4.712 lei. Ca masura tehnico-administrativa, politistii au retinut, in vederea suspendarii dreptului de a conduce, 6 permise de conducere, dintre care unul pentru alcool, doua pentru nerespectarea culorii rosii a semaforului si unul pentru neacordare de prioritate vehicule”, transmit cei de la IPJ Timis.

Soferul depistat baut la volan, un barbat, conducea un autoturism. La momentul testarii, etilotestul a indicat o valoare de 0.35 miligrame de alcool pur per litru in aerul expirat.

Oamenii legii au retras si patru certificate de inmatriculare si anunta ca vor continua controalele in perioada urmatoare.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1276 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005497 (s)