News Flash:

DRDP Timisoara a anuntat cand se va sfarsi cosmarul soferilor care trec prin Teregova

23 August 2021
405 Vizualizari | 0 Comentarii
asfaltare

In data de 31 mai 2021, DRDP Timisoara anunta ca pe DN 6, la Teregova (Caras-Severin), au inceput lucrari de consolidare a unui pod. Din acest motiv, se circula pe o singura banda, traficul fiind dirijat cu un semafor. Restrictiile se vor mentine pe tot parcursul verii, pana la finalizarea lucrarilor pe ambele sensuri de circulatie, transmiteau atunci reprezentantii institutiei.

Fiind sosea nationala, deci foarte aglomerata, pe DN 6, la Teregova, unde au loc lucrari de interventie la un pod peste raul Timis, se formeaza cozi infernale de masini.

Soferii sunt nevoiti sa astepte chiar si zeci de minute. Potrivit DRDP Timisoara, lucrarile se executa in cadrul programului de intretinere periodica, iar partea cea mai ampla a lucrarii este executia unei placi de suprabetonare, care va asigura gabaritul podului. Aceasta placa a fost turnata pe prima banda, pe care se circula acum, iar pe banda a doua a fost turnat saptamana trecuta, banda fiind inchisa. „O asemenea reparatie nu se poate executa in cateva zile, procesul tehnologic fiind de cateva luni, timp in care nu se poate circula peste betonul proaspat turnat, pana la intarirea lui.

Pana la intarirea betonului, se lucreaza la alte elemente ale podului, cum ar fi zidurile intoarse, din lateralul podului. Stadiul lucrarii este de circa 70%. De cate ori traficul este intens si se formeaza coloane de masini, semaforul este inlocuit cu piloti de trafic, in acest sens ajutand si efectivele Politiei Rutiere din Caras-Severin”, ne-a declarat Alina Sabou, purtatorul de cuvant al DRDP Timisoara.

Potrivit acesteia, in prima parte a lunii septembrie, circulatia va fi reluata pe ambele sensuri, restul lucrarilor putand fi executate si sub trafic. Antreprenorul lucrarii este SC Cardinal DP Construct SRL in asociere cu SC Citadina 98 SA.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1153 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)