News Flash:

Primaria Timisoara a facut recurs la decizia Tribunalului Timis care a suspendat noua organigrama

24 August 2021
444 Vizualizari | 0 Comentarii
primaria timisoara 1

Primaria Timisoara a facut recurs la decizia Tribunalului Timis care a suspendat noua organigrama

Primaria Timisoara a atacat decizia instantei care suspenda noua organigrama. Va fi aparata in fata magistratilor de firma decanului Baroului Timis, Stanila si Asociatii, care primeste 220 de lei/ora.
Municipalitatea a depus recursul la sentinta data in urma cu o saptamana de Tribunalul Timis, care a dat dreptate sindicatului PMT si celor 34 de angajati nemultumiti de noua organigrama. Sentinta este executorie, astfel ca noua organigrama a PMT, adoptata la finalul lunii iunie, a fost suspendata inca de acum o saptamana. In acelasi timp au fost suspendate si mai multe dispozitii de primar, precum si noile concursuri de angajare pregatite pe baza organigramei, iar PMT trebuie sa plateasca un total de 17.000 de lei cheltuieli de judecata.

Potrivit magistratilor, suspendarea produce efecte pana la pronuntarea instantei de fond sau „60 de zile in cazul in care persoana vatamata nu introduce actiunea in anularea actului”. Primaria Timisoara a depus luni, 23 august, recurs la decizia Tribunalului Timis. Inca nu a fost stabilit un termen.

Municipalitatea va fi aparata in instanta de S.C.P.A. Stanila si Asociatii, firma decanului Baroului Timis, care a primit contractul de reprezentare pentru „litigiile care izvorasc din punerea in executare a HCL 237/2021”. Pretul cerut de Stanila si Asociatii a fost mai mare decat cel de la cea de-a doua oferta, dar societatea lui Stanila a adunat un punctaj mai mare. Valoarea contractului este de 99.000 de lei fara TVA, iar tariful orar este de 220 de lei.

Deocamdata, Primaria Timisoara functioneaza doar partial dupa noua organigrama, a explicat avocatul Cristian Clipa, specialist in drept administrativ. Institutia trebuie sa faca recurs la procesul castigat in prima instanta de sindicat si cei 33 de angajati nemultumiti.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007176 (s)