News Flash:

Zanni nu vrea sa auda de femeia care l-a crescut. „Am crescut pentru ca n-am murit”

31 Decembrie 2021
387 Vizualizari | 0 Comentarii
Zanni

Zanni poate spune ca s-a nascut sub o stea norocoasa. Chiar daca nu a fost cel mai norocos copil, acesta crescand la camin, soarta i-a suras pe alte planuri. Zanni a stiut mereu ce vrea sa faca si, spre deosebire de multi prieteni de-ai lui care au ales calea usoara de a face bani, Zanni a preferat sa munceasca inca de mic. Inainte de a-l cunoaste pe Velea, Zanni era frizer, iar acum isi aminteste cu nostalgie de perioada aceea.

Castigatorul de la Survivor a trecut prin multe episoade dure in viata asta, dar toate l-au calit si l-au transformat in omul puternic din ziua de azi. Zanni poate spune ca este un supravietuitor, atat la propriu, cat si la figurat. Copilaria lui nu a fost deloc una usoara, iar atunci cand vine vorba de cea care l-a crescut, Zanni nu are de spus cuvinte frumoase la adresa ei. Protejatul lui Velea iscat o intreaga dezbatere pe Instagram, acolo unde nu a reusit sa cada de acord cu urmaritorii lui. Zanni si-a manifestat liber atitudinea de dispret fata de femeia care l-a crescut si fata de tara, in timp ce urmaritorii l-au taxat si i-au spus ca ar trebui sa aprecieze mai mult tot ce s-a intamplat in viata lui.

”Niciun semn de recunostinta n-am pentru oamenii care ma ajuta, pentru ca asta este sarcina sau treaba lor. Recunostinta adevarata de la mine este pentru oamenii care ma ajuta pentru ca ei cred in mine. Ai incercat-o. Uneori, dar doar uneori, este greu sa-ti dai seama daca cei care te ajuta, te ajuta doar pentru ca au si ei de castigat din treaba asta sau te ajuta pentru ca sunt constienti ca ajutorul lor te ajuta pe tine sa devii cine esti cu adevarat”, a spus Zanni.

>

>

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1141 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004802 (s)