News Flash:

Nasrin Ameri, prezentatoarea de la Star Matinal si-a dat demisia in direct. „Se incheie un capitol din viata mea”

30 Decembrie 2021
656 Vizualizari | 0 Comentarii
Nasrin Ameri

Grila anului 2022 aduce multe schimbari in portofoliul Antena Stars. Postul tv a renuntat la multe emisiuni, printre care cea a lui Brigitte si Florin, a lui Armin Nicoara, dar si Star Matinalul care ii avea ca prezentatori pe Dima Trofin si pe Nasrin Ameri. Nasrin nu a vrut sa plece fara sa dea vreo explicatie celor care au fost alaturi de ea in fiecare dimineata, ani la rand, asa ca a decis sa isi dea demisia in direct. 

Prezentatoarea TV a marturisit ca drumul ei la Antena Stars se incheie, dupa noua ani de colaborare. Se declara mandra de ea si de parcursul ei, despre care spune ca a fost „exact asa cum a simtit'.

„Sunt tare mandra ca am pornit exact asa cum am simtit, am urcat treapta cu treapta, am invatat televiziune. (…) Astazi se incheie si drumul meu la Antena Stars', a anuntat Ameri Nasrin, in direct, la Antena Stars. O sa aflati mult mai multe alte lucruri pentru ca pentru mine, personal, 2022 este un an al schimbarilor, iar schimbarea este intotdeauna binevenita in viata mea. (…) Nu va voi dezamagi.”


„In stanga, e prima poza facuta in timpul primului meu live! In dreapta, ultima poza din platoul Star Matinal! De la prima poza pana la cea de azi, au trecut 9 ani. 9 ani in care am invatat, am evoluat, am cunoscut oameni minunati, am gresit, am ras, am plans. Tot astazi, se incheie un capitol important din viata mea!', a scris Ameri Nasrin pe contul ei de Instagram.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1142 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004886 (s)