News Flash:

Dan Bittman a luat foc in direct, la TV. „Mi-a fost curmat dreptul la munca”

30 Decembrie 2021
494 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Bittman

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul ca in ultimii doi ani, cam toate domeniile de activitate au fost afectate de pandemie. Multi patroni au fost nevoiti sa puna lacatele pe afaceri, iar multi artisti si-au anulate zeci de concerte care aduceau venituri considerabile. In timp ce unii dintre ei s-au multumit sa taca si sa astepte vremuri mai bune, Dan Bittman a iesit la inaintare si a spus lucrurilor pe nume.

Dan Bittman a fost mereu o persoana asumata si nu s-a ferit sa isi exprime gandurile fara perdea. Este cunoscuta atitudinea lui vehementa impotriva vaccinului, atitudine care i-a dus multe critici din partea publicului. De data asta, Dan Bittman a rabufnit in direct in timpul unei emisiuni si a spus ce parere are el despre tot ceea ce se intampla in ultima vreme in tara.

„Am invatat, in doi ani de zile, ca nu prea contez in tara asta… Mi-a fost curmat, ca sa zic, dreptul la munca in ultimii doi ani si atunci ma adaptez, n-am incotro, am invatat. (…) Incerc sa supravietuiesc in limitele legii, ca nu avem incotro. Cand se da startul si scade numarul de infectari, e o lipsa de predictibilitate uriasa, parca am fi asa la linia rosie si toata lumea incepe sa alerge, apar impresarii, suna, hai ca se mai poate, hai cu 30% din sala, hai cu 10%, hai cu 50%… e o nebunie intreaga! (…) Nu e foarte vesela situatia…', a spus Dan Bittman, potrivit Antena 3.


„Incerc sa nu ma mai implic, adica se pare ca e o problema daca ai pareri. In Romania trebuie sa n-ai pareri, trebuie sa stai, sa taci, sa iti vezi de ale tale. Eu am gresit, mi-am spus o parere, lumea m-a luat, m-a facut, m-a dospit asa in toate felurile, dar si lumea trebuie sa inteleaga ca avem dreptul totusi la pareri fiecare in felul lui. Nu trebuie sa ne sarim la gat unul altuia', a mai declarat Dan Bittman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1169 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006965 (s)